facebook tracking

Malin Axelsson är trainee i programmet Framtidens Samhällsbyggare och hon jobbar som arbetsledare på Wästbygg.

Hej Malin, kan du berätta lite kort om vad Framtidens Samhällsbyggare är för något?
— Det är en utbildning där både privata företag och offentliga organisationer tar emot trainees under 14 månader. Som trainee anställs man i något av de medverkande företagen eller organisationerna, i mitt fall Wästbygg, och under tiden traineeprogrammet pågår varvas perioder i hemmaföretaget med breddningsperioder i andra deltagande företag eller organisationer. Dessutom får vi utbildning i personlig utveckling, kommunikation och grupputveckling.

Vad fick dig att söka till detta?
— Det verkade vara ett bra program för mig som inte har så mycket erfarenhet av byggsektorn förutom min utbildning. Jag kommer att ha tre olika breddperioder i andra företag och under den tiden tar någon annan från programmet min roll här på Wästbygg. Detta kommer ge mig en bättre bild av hur branschen fungerar. Jag tror att programmet kommer ge mig en stabil grund att stå på i mitt framtida yrkesliv och jag hoppas och tror att jag kommer utvecklas både som person men även i min yrkesroll.

Vad ska du jobba med här på Wästbygg?
— Här på Wästbygg kommer jag att vara arbetsledare på ett bostadsprojekt på Särö. Projektet känns väldigt intressant och jag vet att jag kommer lära mig jättemycket.

Vilka är dina tre bästa egenskaper?
— Målmedveten, strukturerad och positiv.

Berätta något otippat om dig!
—  Jag tar 120 kg i marklyft, jag kan spela piano och jag älskar att fiska på somrarna. 

malin.axelsson@wastbygg.se

031-3851127

Jobba med mig

Jobbar du redan på Wästbygg Gruppen AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor