facebook tracking
avdelning

Student

Connect

Wästbygg växer och vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår attraktivitet mot skolor och universitet. Vår ambition är att vi skall ta in fler och fler studenter på olika roller i vår organisation och därigenom kunna erbjuda fler en möjlighet att växa och sedan i allt större grad stanna krav och utvecklas hos oss.

Idag erbjuder vi varje år några studenter möjlighet att göra sitt exjobb, praktik eller sommarjobba hos oss.

Under 2017 tar vi för första gången in Trainees inom ramen för två olika utvecklingsprogram:


 • I Region Syd har vi tillsammans med Byggadministration Harald Olsson AB utvecklat Byggtalang. Ett utbildningsprogram som riktar sig till dig som studerar till civil- eller byggingenjör i Skåne och vill få inblick i byggprocessens alla delar och en tydlig koppling mellan skolans teoretiska kunskaper och praktiska erfarenheter. Läs mer om Byggtalang här.

 • I Region Väst deltar vi i traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare, ett utvecklingsprogram där ett 50-tal företag och samtliga 13 medlemskommuner i Göteborgsregionen gemensamt samverkar med syfte att utveckla framtidens samhällsbyggare. Läs mer om Framtidens samhällsbyggare här.

Vi ♥ våra medarbetare

Är det något vi är extra stolta över så är det våra medarbetare, alla med olika styrkor och erfarenheter. Genom att hjälpa varandra att lyckas samtidigt som vi har roligt ihop är vi övertygade om att vi plockar fram de individuella kompetenser som behövs för att leverera bästa möjliga slutprodukt. Därför kommer vi alltid att göra vårt yttersta för att våra medarbetare ska trivas med att gå till jobbet varje dag.


Några bra saker med att jobba hos oss

Förutom det självklara, som schysta arbetsvillkor och spännande arbetsuppgifter, så finns det ett par saker som gör att det är lite extra bra att jobba här.

 • Kort väg från idé till verklighet

  Har du tankar och idéer om hur vi kan göra Wästbygg och LC ännu bättre? Här är beslutsvägarna korta och informella. Våra medarbetare betonar ofta de goda möjligheterna att vara med och påverka organisationen. Vi värnar också om en prestigelös företagskultur där det är lika självklart att hjälpa sina kollegor som att själv be om hjälp när det behövs.

 • Våra medarbetare blir starkare och snabbare med Team W

  För att hjälpa våra anställda att hålla sig vid god hälsa och stärka lagkänslan har vi vår egen idrottsförening Team W, där vi tränar tillsammans och deltar i olika motionslopp, var och en efter egna förutsättningar. Det har blivit ganska många lopp vid det här laget. Vasaloppet, Vårruset, Vätternrundan, Göteborgsvarvet och Lidingöloppet för att nämna några. Men man behöver inte tävla för att ha glädje av Team W. Genom att träna tillsammans och peppa varandra ökar både sammanhållningen och träningsmotivationen.

 • Här är kvällar och helger ledig tid

  Vi tror på en bra balans mellan arbete och fritid. Livet är mer än jobb och det är viktigt att våra medarbetare får tid över till annat. På Wästbygg och LC är det självklart att kvällar och helger är ledig tid. Det tror vi är mest hållbart i längden.

Åsboholmsgatan 30
504 51 Borås Vägbeskrivning 033-23 30 00

Sofierogatan 3B
412 51 Göteborg Vägbeskrivning 031-733 23 00

Fabriksgatan 6
532 18 Jönköping Vägbeskrivning 036-290 75 00

Arlövsvägen 10
211 24 Malmö Vägbeskrivning 040-94 88 00

Vallgatan 5
170 67 Solna Vägbeskrivning 08-684 041 00

Birger Svenssons väg 34B
432 40 Varberg Vägbeskrivning 0340-59 20 00

Jobbar du redan på Wästbygg Gruppen AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@wastbygg.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor