facebook tracking

Hej Anna! Vad gör egentligen en marknadsansvarig på projektutveckling?
— Vi startade upp från noll 2015 så hittills har jag arbetat en hel del med att bevaka kommunerna och deras markanvisningstävlingar, utformat markanvisningsansökningar tillsammans med våra affärsutvecklare samt gjort analyser av bostadsmarknaden i de kommuner och områden som vi vill vara aktiva i. Jag har också varit med och planerat hur vi skall arbeta med marknadsföringen i de projekt som kommer och bland annat tagit fram hemsidan wastbyggvarahem.se. När vi närmar oss konkreta projekt har vi arbetat mycket med att hitta de olika projektens styrkor och komma fram till hur vi skall lyfta fram dem på bästa sätt. Jag har också kontakt med mäklare och utformar en del marknadsföringsmaterial.

Vilka kunskaper behövs i din roll?
— Jag har nytta av att jag har förmåga att överblicka och strukturera upp information i exempelvis en instruktion till en markanvisningstävling och bena ut vad vi behöver ta fram och sammanställa det. Det är också bra att vara analytisk och organiserad och kunna planera sitt jobb mot deadlines. Att vara kreativ är bra... jag jobbar på det!

Beskriv projektutveckling med tre ord!
— Spännande, kreativt och tålamodsprövande.

Du är ju lite cykeltokig – var cyklar du helst?
— Egentligen är det ju min son Olle som är cykeltokig men jag verkar ha halkat med där på nåt sätt… Han har fått mig att upptäcka att jag helst cyklar nedför fina stigar i skogen. Gärna med hjälp av lift uppför!

Vilken är den härligaste sången att sjunga i kör?
— Jag älskar Fairytale of New York!

anna.sparrmark@wastbygg.se

Jobbar du redan på Wästbygg Gruppen AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor