facebook tracking

Hej Jonas! Vad gör en projekteringschef på Logistic Contractor?
— Jag är tekniskt ansvarig för hur vi bygger våra logistikanläggningar. Teknik, teknik, teknik. Vi ska hitta bra funktioner och bra tekniska lösningar för våra kunder och hyresgäster. Vi börjar ofta med ett blankt blad eller med vissa beställarfunktioner och att få till det med teknik och logistikfunktioner är en stor del av min vardag.

Jag har kontakt med exempelvis projektörer och brukarna av det vi bygger, arkitekter, konstruktörer, installationsprojektörer, brandskyddsingenjörer, tillgänglighetssakkunniga, geotekniker etc..

 Hur hamnade du på företaget?
— Jag har en bakgrund som utlandsbyggare och togs in som konsult för att jag kan teknisk engelska. Jag var konsult från 2004 när LC:s andra projekt drog igång och 2006 anställdes jag på den del av LC då som hettte WH Bygg. På LC är jag anställd sedan 2011. Att vi kan möta utländska kunder med teknisk engelska är en av Logistic Contractors specialiteter.

 Och vad håller dig kvar här?
— Det är ett trevligt ställe som jag har varit med och byggt upp. Jag har fått vara med och styra i de delar som intresserar mig och har man gjort det så är det ju som man vill ha det. Vi har gjort mycket rätt och dit vi vill är rätt.

Vad motiverar dig i arbetet?
— Jag tycker om hus och teknik och att få fram så bra funktion som möjligt. En kund har ofta inte helt preciserat hur den vill ha det utan jag kommer in och skapar huset från grunden och försöker förstå vilka funktioner som hyresgästen behöver. Tekniken ska vara anpassad efter kunden. Jag vill helt enkelt göra hus som människor har nytta av.

Vad är det roligaste som hänt?
— När vi tog första spadtaget för ett projekt med ett koreanskt företag och koreanerna ville följa sin tradition med att ha ett stort kalas för att ge projektet lycka. Det kom folk från hela världen och blev en jättestor grej. Vi hade inga begränsningar utan det var kristallkronor i partytälten, många tal och alla bredde på och lyckönskade. Det var roligt!

jonas.ganefalk@lc.se

031-762 29 20

Jobba med mig

Jobbar du redan på Wästbygg Gruppen AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@wastbygg.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor